Stuffed French Toast Recipe

 


With split banana, fresh whipped cream, rainbow sprinkles, and all the sauces, this sundae-style dish consists of thick vanilla French toast filled with strawberry cream cheese. With Serayah's inspiration.

ingredients

2tablespoons cream cheese

1tablespoon strawberry jam

14cup strawberry, sliced

2slices French bread

1egg

12cup heavy cream

12teaspoon pure vanilla extract

12teaspoon brown sugar

1pinch cinnamon

cooking spray

directions

Ø  Put the strawberry jam and cream cheese in small bowl. Add the sliced strawberries and stir.

 

Ø  Make pocket in each piece of bread by making slit through the side, but do not cut all the way through.

 

Ø  Place the strawberry filling inside the pocket and gently close it.

 

Ø  Whisk the egg, heavy cream, brown sugar, cinnamon, and vanilla extract in small basin. Soak each side of the bread by dipping it into the egg mixture. Remove any extra liquid by shaking. Slices of bread should be cooked on nonstick skillet or griddle that has been lightly oiled over medium heat for about two minutes on each side, or until browned on both sides. Take off the heat.

 

 

Ø  Use the split banana to frame the French toast. Add little powdered sugar. Top with the remaining ingredients, forming sundae.

 

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