Spinach and Cheese Stuffed Chicken Breast Recipe

 


"Set, Prepare, Cook! Enter the Hidden Valley Contest. I enjoy  making my own menus and recipes for other people. Since I was around twelve years old, I have been doing this. I made my mother a birthday cake and threw a birthday party with loads of freshly made food. My friends and cousins assisted me by serving as my servers and aides. Since the party was a huge success, I've continued to do this. My mom would only eat this chicken meal that I had created eight years ago,

 

Ingredients

v 4boneless skinless chicken breasts

v 2tablespoons olive oil

v 1Hidden Valley Original Ranch Seasoning Mix

v 1lb fresh spinach

v 12cup parmesan cheese

v 12cup mozzarella cheese

v 12cup seasoned bread crumbs

v 2eggs, beaten

v  1(6 ounce) can black olives, sliced (optional)

Directions

·       Drizzle the chicken breast with olive oil after butterflying it.

·       After adding the Hidden Valley Seasoning and Dressing Mix to the chicken breast, put it aside.

·       Cook the spinach in a sauté pan until it begins to cook down. After turning off the heat, combine the spinach, Parmesan cheese, half of the mozzarella cheese, bread crumbs, beaten egg, and olives in a medium-sized bowl. Combine all ingredients and stir until thoroughly combined.

·       Put a generous amount of spinach mixture in the center of each chicken breast, then fold it over so that it covers the entire surface.

·       Place on baking sheet, sprinkle with the remaining cheese, and bake at 350 degrees for 20 to 25 minutes, or until the chicken thermometer reads 165 degrees.

 

 

 

 

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