Cream Cheese Stuffed French Toast W/Strawberries and Whip Cream Recipe

 


We decided to attempt making our own version of IHOP's stuffed French toast because we adore it so much. This is quite tasty.

 

ingredients

 

·       1loaf pepperidge farm cinnamon-swirl bread (14 slices)

·       3eggs

·       1tablespoon sugar

·       1teaspoon vanilla

·       powdered sugar (a little for dusting top of fried sandwiches)

·       1(16 ounce) carton frozen sliced strawberries in syrup, thawed (for topping)

·       1(8 ounce) carton frozen Cool Whip, thawed (for topping)

CREAM CHEESE FILLING

·       4 ounces softened cream cheese

·       3 tablespoons butter, softened

·       3⁄4 cup powdered sugar (or more)

·       1⁄2 teaspoon vanilla

Directions

v In a bowl, combine the ingredients for the cream cheese filling, adding enough powdered sugar to make it spreadable, and put aside.

v Lay out the cinnamon bread pieces, top each with small amount of cream cheese, and then combine the two to form "sandwich."

 

v In separate dish, whisk together the three eggs, one tablespoon sugar, and one teaspoon vanilla. Dip the sandwiches into the mixture, then cook them in little amount of heated butter until they are browned on both sides.

v .For this, we utilize the big electric griddle.

v Serve the fried sandwiches with strawberry sauce and whipped cream on top, followed by sprinkling of powdered sugar.

 

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