Bagel French Toast Casserole Recipe

 


"This breakfast delight is simple. Use blueberry bagels or raisin cinnamon. Because of the bagels, this casserole has more texture than standard french toast casserole.

ingredients

v 2bagels

v 3ounces Laughing Cow cheese (3 wedges)

v 3eggs or 3/4 cup egg substitute

v 12cup milk

v 12teaspoon vanilla

v 2tablespoons maple syrup

v 14cup chopped pecans

v cinnamon sugar

directions

Ø  Split the bagels in two, then evenly distribute the Laughing Cow Cheese over them. After spraying an 8-inch pan with nonstick cooking spray, cut each half in half and set cut side down.

 

Ø  Combine the eggs or egg substitute, maple syrup, and vanilla in small bowl. Pour the mixture over the bagels and garnish with chopped pecans.

 

Ø  Place the dish in the refrigerator for the entire night after covering it with foil. Take out of the fridge half an hour before baking the following morning and leave on the counter.

 

Ø  After preheating the oven to 350 degrees, put the covered dish inside. After 30 minutes, uncover, dust heavily with cinnamon sugar, and continue baking for another 20 to 30 minutes, or until the center is set and the top is just beginning to turn golden.

 

Ø  Warm maple syrup should be served.

 

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