Bagel French Toast Casserole Recipe


 


This is a simple option for breakfast.  Use blueberry bagels or raisin cinnamon. The bagels give this casserole more texture than a standard French toast casserole.

Ingredients

Ø 2 bagels


ounces Laughing Cow cheese (3 wedges)

 

Ø egg or ¾ cup egg substitute

 

Ø ½ cup milk

 

Ø ½ teaspoon vanilla

 

Ø 2 tablespoons maple syrup

 

Ø ¼ cup chopped pecans

 

Ø  Cinnamon sugar

 

Directions

·        After splitting the bagels in half, cover them with an even layer of Laughing Cow Cheese. Spray nonstick cooking spray on an 8 × 8-inch pan, then cut each piece in half and place cut side down.

 

·       Combine the eggs or egg substitute, maple syrup, and vanilla in a small bowl. Pour the mixture over the bagels and garnish with chopped pecans.

 

 

·       Place the dish in the refrigerator for the entire night after covering it with foil. Take out of the fridge half an hour before baking the following morning and leave on the counter.

 

·       After preheating the oven to 350 degrees, put the covered dish inside. After 30 minutes, uncover, dust heavily with cinnamon sugar, and continue baking for another 20 to 30 minutes, or until the center is set and the top is just beginning to turn golden.

 

 

·       Warm maple syrup should be served.

 


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